Számoljunk...

Idehaza Karen Rose következő izgalmas könyvét, a Count to Ten - Számolj tízig című regényt, talán csak nyáron adja ki az Ulpius Kiadó. Minden rajongónak nehéz a várakozás... Hogy kicsit enyhítsük a kínokat, íme az írónő hivatalos oldalán elérhetővé tett Prológus magyar változata hála Weisz Böbe fordítónak.
Egy, két, ébren légy…
Kilenc, tíz, sírba visz.
Egy gyújtogató
Két kisfiú, akiket magukra hagytak az állami gondozotti rendszerben, elképzelhetetlen poklokat él át. Amikor az egyikük meghal, a másik bosszút esküszik azok ellen, akik mindezért felelősek.
Egy tűzvizsgáló
Reed Solliday, a Chicagói Tűzoltóság elismert tagja, elborzadva lát neki új feladatának. A boncolás szerint a robbanásban szinte teljesen megsemmisült házban holtan talált fiatal lányt megerőszakolták és meggyilkolták, mielőtt a tűz végigsöpört volna az épületen. Solliday kénytelen együttműködni a rendőrséggel, ha meg akarják találni a gyilkost…
Egy gyilkossági nyomozó
Mia Mitchell eltökélte, hogy a munkába temetkezik, miután a társát meglőtték, de rögtön az első napon megbízzák eddig karrierje legnehezebb feladatával: el kell kapnia egy gyújtogatót, aki tűzzel kezdett, de végül nemi erőszakig és gyilkosságig jutott el.
Mi történik, ha az útjaik találkoznak?