Azt csiripelik a madarak (13)

Mostanában mintha összecsapnának a fejem felett a hullámok, mintha semmire nem jutna időm, még netezésre és olvasásra sem igazán. Így csak néhány nagyon rövid hírre futja ezúttal.

  • Ugyan a Könyvmolyképző még csak most jelentette meg magyarul a harmadik Alyson Noël történetet, a türelmetlen angolul tudok máris beleolvashatnak két fejezet erejéig a következő kötetbe. Itt a Dark Flame excerpt menüjét kell keresnie a kíváncsiskodó Hallhatatlanok sorozat rajongók.
  • Maggie Stiefvater Borzongás című könyvének mozi változatát 2012-re ígérik. Ugyan a producerek mellett még csak Nick Pustay forgatókönyv író a biztos pont, de az IMDb-re és a Movie Insider-re már felkerült a cím. (Forrás: Variety)
  • Lara Adrian rajongók figyelem! A sorozat első babájának, Dante és Tess kisfiának közelgő születése alkalmából névadó játékot indítottak az írónő honlapján. Nevezni itt lehet a hónap végéig.
  • Jeaniene Frost leadta a jövő év elejére (február 12) tervezett ötödik Cat & Bones regényt - és vázolták a hatodik könyv fő történéseit -. Címnek a This Side Of The Grave-et (A sír innenső oldalán) javasolta. Hál' Isten ezelőtt még jön egy novella, hogy enyhítse a várakozást. Sőt, a második spin-off kötetből, az Eternal Kiss Of Darkness-ből elolvasható az első fejezet a szerzőnő honlapján.
  • Legnagyobb kedvenceim egyike, Sherrilyn Kenyon facebookján tisztázott néhány szárnyra kapott pletykát. Sokan aggódtak, hogy Nick sorozatába kezdve, a Dark Hunterek nem kapnak folytatást. Nos de, csak éppen évi egy folytatásra lehet számítani. Azaz Dev ez évi augusztusi regénye után majd 2011 nyár végén jön a következő. Míg Nick következő kalandja, az Invincible (Legyőzhetetlen), 2011 februárban lát majd napvilágot.