Spoiler mentes mini kérdezz-felelek J.R. Warddal

Legyünk őszinték, a Fekete Tőr Testvériség kötetek történetszálai is elég kuszák, ám aki azokra panaszkodik, biztosan nem próbálta még meg követni J.R. Ward író-olvasó találkozóit vagy épp videós bejelentkezéseit. A technikai nehézségek taglalása, a kutyusok feltűnése, a barátok beköszönése mellett számos szerteágazó, olykor sehová nem vezető monológok és anekdoták színesítik az eseményeket. S meg kell mondanom, számomra úgy tűnt, ez a mostani alkalomra hatványozottan igaz volt. Valós információk csak elvétve hangoztak el, a napokban elérhetővé vált A Warm Heart in Winterről, s annak két főszereplőjéről vajmi kevés szó esett. (Luchas sorsa pedig hatalmas spoiler lett volna, így mellőzésre került.) Ellenből volt más szerző regényének ajánlása, sok-sok, nekem ismeretlen emberről szóló sztorizgatás, covid morgás stb.

 A bő egy órás facebook bejelentkezésből nekem ennyit sikerült kihámoznom: 

✤ Az írónő édesanyja, aki szeptemberben stroke-ot kapott, végre kezd jobban lenni. Ám emiatt a családi tragédia miatt a jövő évre tervezett megjelenések néhány héttel később érkeznek majd a megszokott időpontokhoz képest (és ezért maradnak el átmenetileg a Testvériség hírlevelek).

✤ Az április végén esedékes Lover Unveiled első változata elkészült, már szerkesztőnél van. 8-9 nézőpontra számíthatunk. A sztori érdekes dolgokat rejt Lassiterről, ám a tervezettől eltérően Adrian és Eddie nem fognak feltűnni a lapokon, ugyanakkor valakiről valami nagy titok kiderül majd. Sőt, a sokat kérdezett koporsók is említésre kerülnek végre! Az egyik hősnőnek pedig különösen érdekes a háttértörténete. A Rehv rajongók örülhetnek picit, hiszen a kedvencük is tiszteletét teszi majd. 

✤ A június végén érkező első Wolven kötet, a Claimed vázlata már megvan.

✤ A Prison Camp sorozat négy könyvből fog állni. Az első volt a The Jackal, a második - őszre tervezett - rész címe The Wolf lesz, és Lucan történetét meséli majd el. Aztán következik majd Mayhem, és Apex regénye.

✤ Felmerült az ötlet, hogy ezen köteteket követően esetleg a Kiválasztottak párra találásának is lehetne 3-4 regényt szentelni. 
Ugyancsak elhangzott, hogy roppant érdekes sztori kerekedhetne a manupilátor hercegnő gonosz bátyjáról. Volt némi elmélkedés a már többször említett leszármazottakról szóló regényekről, de ismét csak olyan kontextusban, hogy ha ilyen készülne, nagyon óvatosnak kellene lenni a kvázi jelenkori történetszálak miatt. 
A Saxton után érdeklődők, ahogyan a kis Aghony születésére rákérdezők, kitérő - majd, egyszer, talán - magyarázkodást kaptak csupán. John Matthew gyermekvállalása kapcsán viszont kimondottan nemleges volt a reakció. 
Lassiter majdani - még jócskán odébb lévő - könyve újra megerősítést kapott, viccesen elhangzott, hogy a cím, vagy mindössze Lassiter vagy Lassiter szerető lehetne, és fontolóra kell venni a rózsaszín, zebra mintás borítót.