Facebook live több felvonásban a'la J.R. Ward

A legújabb bejegyzései alapján a házukat "megtámadó" American dagger moth nevű bagolylepkeféle hernyójával küzdő J.R. Ward múlt héten jelentette meg legújabb regényét. A Fekete Tőr Testvériség egy újabb mellékága, a Prison Camp nevet viselő széria első kötete The Jackal címmel érkezett. S természetesen a megjelenés kapcsán ismét sor került egy facebook live eseményre. Ám ahogyan már többször a múltban, úgy most sem volt nehézségektől és elkalandozásoktól mentes a videó. Mégis, aki végig nézte a háromszori próbálkozásra összejövő bejelentkezést, az elcsíphetett néhány információ morzsát.
Vigyázat, spoiler veszély!
✤ A Prison Camp kötetek a Legacy könyvekhez hasonlóan az FTT világ egy másik szegletébe nyújtanak bepillantást, s jelenleg minimum trilógiára tervezi az írónő.
✤ A Jackal szereplőit viszont fogjuk látni a széria következő részeiben, ahol fény fog derülni a főhős, Jack (Rhage féltestvére) származására, valamint nevének eredetére.
✤ Apex és Mayhem (Jack rabtársai) sztorijára lehet számítani ebben a szériában.

✤ Mindenki, aki kíváncsi arra, mi történik Luchas-szal, az feltétlen olvassa el a novemberben érkező A Warm Heart in Winter című Qhuay kisregényt. De Warden többször kiemelte, nehéz és szomorú percekre számíthatunk.
✤ Az AWHiW fő eseménye Qhuay házastársi esküje, amihez hatalmas partit szervez Lassiter és Bitty (Rhage fogadott lánya), és végre Payne-t is viszontláthatjuk majd.

✤ Ugyan a jövő márciusban érkező Lover Unveiled még csak részletekben létezik Warden fejében, de van egy olyan érzése, hogy Rehv is feltűnik majd a lapokon. Balthazar ugyancsak szerephez jut, lévén belekeveredik egy lopott gyémánt nyaklánc körüli kétes ügybe.
✤ Hamarosan újabb osztály érkezik a kiképző programba, akiket talán a főssorozatban láthatjuk majd őket.

✤ Az A fiú történetében szereplő Michaelről hamarosan több dologot is megtudhatunk.
✤ Mivel Lassiternek szüksége lesz támogatásra Devinával szemben a Bukott angyalok sorozatból ismerős Adrian és Eddie egész biztosan fel fognak tűnni az FTT világában, ám amikor ez bekövetkezik, az úgy fog történni, hogy akik nem olvasták a BA szériát, ne érezzék, hogy kimaradtak valamiből.
✤ Az írónőnek van egy olyan érzése, a jövőben a vámpírok fogják megvédeni az embereket Devinától.
✤ Lassiter könyve továbbra is tervben van, ám addig sok mindennek kell történnie. Most épp nincs túl sok ideje szerelembe esni. Jövendőbeli párjáról semmit nem szeretett volna elmondani az írónő, csak annyit emelt ki, csodaszép sztorira számítsunk.

✤ A The Wolfen várhatóan 2021 júniusában fog megjelenni.
✤ A 2018-as kisregény, a Dearest Ivie, szintén érkezik majd papír- és hangoskönyvként, de egyelőre pontos megjelenési dátum nincs.