Nalini Singh: Rock Wedding



amazon goodreads webpage
Az egész életében saját család után vágyakozó Sara Smith azt hitte, végre otthonra lelhet a rocksztár Abe Bellamy oldalán, annak ellenére, hogy tudta, Abe nem szereti annyira, mint ő a férfit. Ám rövid kapcsolatuk, amely fájdalommal és tragédiával volt terhes, kis híján tönkretette. Magányosan, érzelmileg összezavarodva, és megroppant önbecsüléssel Sarah azért küzd, hogy összeszedegesse élete széthullott darabkáit a válása után.

Abe tisztában van vele, hogy ő a felelős a házassága felbomlásáért. Fájdalmas emlékek szorításában vergődve eltaszította a legjobb dolgot, amit az élettől kaphatott - azt a szexis, okos nőt, akiért rajong -, s ezzel mindkettejüket tönkretette. Mígnem a sors lehetőséget kínál neki, hogy helyrehozhassa a dolgokat, hogy bebizonyíthassa Sarah-nak, ő a mindene. Abe elkeseredetten vágyik erre a második esélyre, bár tudja, hogy nem érdemli meg.

De vajon meg tudja-e győzni az immár erős és független Sarah-t, hogy ismét kockára tegye a szívét?
"It was hope... and need... and love."
A Rock Kiss sorozat ötödik része a banda billentyűse, Abe, és ex-felesége, Sarah, újbóli egymásra találásának történetét meséli el. Mivel egyelőre még nem volt szerencsém a korábbi darabokhoz, bizton állíthatom, ez a kötet önállóan is csodásan megállja a helyét. Számomra mindössze a zenei fesztiválon történetek voltak kissé homályosak, ám szerencsére a körvonalak itt is megvoltak, ráadásul inkább az aztán következő események voltak lényegesek.
Nem titok, hogy imádom a második esélyt és megváltást hozó románcokat, így hát kimondottan nagy elvárásokkal vetettem bele magam az olvasásba. S örömmel jelenthetem, szinte teljes elégedettséget éreztem mire befejeztem a könyvet. Szinte... Az igazság az, hogy kaptunk ízelítőt a szerelmesek hányatott, fájdalmas múltjából, láthattuk, ahogyan lassacskán újraépítették kettejük kapcsolatát, ám én vágytam volna rá, hogy picit részletesebben bemutassa az írónő, ahogyan ők ketten felgyógyulnak a sebeikből, talpra állnak, és formálódnak, fejlődnek. Ettől eltekintve azonban kimondottan élveztem ezt a pompás regényt. Az írás stílusa remek volt, mint mindig Nalini Singh esetén. Kijutott az izzó pillanatokból, s nem volt hiány torokszorító és szívmelengető jelenetekből sem, pont ahogy szeretem. Plusz nem hiába az, ami a regény címe: csak úgy tobzódtunk a lánykérős, esküvős édes fincsiségekben.
Lényegében a Rock Wedding érzelmes és gyönyörű történet egy második esélyt kapott szerelemről, s arról, hogy a válás nem feltétlen kell, hogy örök szakítást jelentsen. Csak ajánlani tudom.

Kedvenc idézet:
"... words were easy. It was the doing that was hard."

♥ Az e-arc példányt hálásan köszönöm a szerzőnek!
➤ My review on goodreads.