Alexa Riley: Finding Snow


amazon goodreads webpage
Miután Koda végre rátalált nővérére, Winnie-re, kész letelepedni a coloradói Gray Ridge-ben. Mint a legtöbb medve alakváltó, ő is a magányt részesíti előnyben, s mivel a környéken igen kevés a nőstény, lemond arról az álmáról, hogy valaha rálelhet igaz párjára. Ám amikor az erdőben felfedez egy nőt, az egész élete a feje tetejére áll.
A régóta menekülő Snow és folyamatosan vándorló barátja különös, rögtönzött családot alkotnak. Egy napon, mialatt az erdőben pihenve várja a többiek visszaérkezését, valami nagy teremtmény bukkan fel mellette.
Amikor Koda és Snow egymásba gabalyodnak, rá kell ébredniük, hogy kettejük sorsa szorosabban fonódik össze, mint azt valaha gondolták volna. Vajon az igazság tönkreteszi kettejük kötelékét, vagy csak még jobban elmélyíti kapcsolatukat?

No kérem szépen, immár hivatalos: totál rabja lettem ennek a sorozatnak.
Kezdjük azzal, hogy nagy rajongója vagyok a mesefeldolgozásoknak. Ráadásul odavagyok az alakváltós sztorikért. Úgyhogy ezek a történetek kb olyanok számomra, mintha ambróziával csábítanának. Ha ehhez hozzáadjuk a jellegzetes Alexa Riley stílust, akkor az nekem felér egy kisebb extázissal.
“Because I can’t think of anything I love more than Snow.”
Azt hiszem, a Finding Snow egészen visszafogott szintet képvisel a smut skálán, ám nekem nagyon is ínyemre van, hogy ez a darab, a legtöbb AR kötettől eltérően, nem annyira szex központú, s így marad tér a világ és a karakterek felépítésére. Persze azért nem kell megijedni, pont elég vadítóan szenvedélyes pillanatot élvezhetünk, elvégre ez ismét egy amolyan sors-által-elrendelt-párra rátalálós, instant-románc. Ugyanakkor a szerelem itt egy érdekes háttér sztoriba ágyazva bontakozik ki az én legnagyobb örömömre.
Meg kell mondanom, fölöttébb élveztem, ahogyan fény derült Koda és Snow közös múltjára, és az is tetszett, ahogyan a lány boldogságot hozva beragyogta a férfi addig magányos életét. Ám a legcukibb rész díját az a jelent érdemelte ki nálam, amikor születendő kisbocsuk nevéről beszélgettek, azt egyszerűen imádtam.
Szóval itt egy újabb ügyesen megírt, bájos és izzó történet, amit kár lenne kihagyni.

Kedvenc idézet:
"You brought me back to life. I was just moving through the motions each day, but now I feel like I have purpose. A reason to be here."
♥ Az e-arc példányt hálásan köszönöm a szerzőnek!
➤ My review on goodreads.