Néhány kimazsolázott mondat Nalini Singhtól

Ma jelent meg angolul Nalini Singh Egy világ, két faj sorozatának 12. kötete, a Heart of Obsidian, amely felfedi végre, ki is a titokzatos Szellem. Így természetesen az ehavi hírlevél e könyv jegyében készült. Számos hozzá kapcsolódó bloginterjú linkje is helyet kapott az összeállításban, s a szerkesztők nagyon előzékenyen még azt is jelezték, mely írásokban esik szó az Angyali vadász széria októberben megjelenő hatodik részéről, az Archangel's Legionról.

A Romance Novel News interjújában a szerzőnő a következőket mondta:
"A könyv kezdetén szó szerint angyalok hullanak alá New York egéből, és aztán a dolgok csak még rosszabbra fordulnak - patakokban folyó vér, betegségekben haldokló vámpírok... valami borzalmas történik, s Elena és Raphael a kellős közepébe csöppen.
A történetben kettejük kapcsolata, amely több könyvön keresztül alakult, tovább fejlődik. Lenyűgöző látni, kivé vállnak ők együtt. Lesz harc, dühös szex, nevetés, 'tánc', késharc és sok egyéb.
Ez egy hosszú, mozgalmas könyv. Ismét találkozunk Ransonnal és Sarával, valamint Deaconnal és Zoeval. Illium, Aodhan és Naasir szintén fontos szerepet játszanak.
Ó, és lesz egy bál. Igaz, Elena szívesebben hagyná, hogy csiszolópapírral kapargassák a szemeit, mint hogy egy újabb, halhatatlanok szervezte bálon részt vegyen, ám mit tehet egy hű hitves... különösen, ha tulajdon rémisztő anyósa a házigazda."
A Reading Cafe kérdez felelekében megbújó mondat megerősítette a sok rajongónak örömet okozó hírt:
"Sokkal többet találkozhattok Illiummal, Aodhannal és különösképpen Naasirral."
A Book Bing pedig ezt kapta válaszul, amikor a Hetekről kérdezett:
"Úgy gondolom, a sorozat visszakanyarodik Elenához és Raphaelhez - mindketten központi szereplői az Archangel’s Legionban mozgásba lendülő eseményeknek. De mindenképpen szeretném a többi szereplőt is mélyebben felfedezni."
A hírlevélben továbbá helyet kapott a Pancakes címet viselő apró szösszenet is, amely a SnowDancer falka gyógyítójának, Larának és mentál párjának, Walkernek közös életébe enged rövid bepillantást.