Azt csiripelik a madarak (31)

 • Néhány nap múlva érkezik a legújabb Dark Hunter regény, a Retribution. A könyv első két fejezete elolvasható, vagy az audiobookból meghallgatható a Sanctuary honlapján.
  Örömteli hír minden rajongónak, hogy Sherrilyn Kenyon sorozatai filmtekercsre kerülhetnek. A Sötét Vadászok tv sorozatként, Nick krónikája mozifilmként, alakváltó kedvenceink pedig animeként hódíthatnak, remélhetőleg hamarosan.


 • Gena Showalter elkészült a legelső LOTU spin off regény durva vázlatával. Természetesen továbbra is nagyon titokzatoskodik. Mindössze annyit árult el eddig, hogy az angyalok lesznek főszerepben a valamikor 2012-ben várható könyvben. Állítólag november körül tudhatunk meg pontosabb infókat.
 • A már jó ideje beharangozott Royal House of Shadow mini sorozat csodás honlapot kapott, amelyen a sorozathoz készült videó is megtekinthető. A négy írónő egy blog interjúban elárulta, melyik klasszikus mese ihlette a saját írásukat.
  Gena Showalter - Alice Csodaországban
  Jessica Andersen - Piroska és a farkas
  Jill Monroe - A három mackó
  Nalini Singh - A szépség és a szörnyeteg
 • J.R. Ward fóruma ismét elérhető! Egyelőre sajnos nem tudtam rájönni, hogyan is lehetne követni, hová ír bejegyzést az írónő. :( Viszont a facebookon érdekes kis idézetet adott közre a jövő évre tervezett Lover Rebornból:
"His slut of a cousin. His cocks***ing, suit wearing, Monte Blanc up-the-a$$ cousin, Saxton The Magnificent, was standing next to the Queen, looking like a combination of Cary Grant and some model in a goddamn cologne ad.
Not that Qhuinn was bitter.
Because the guy was sharing Blay's bed.
Nah.
Nope. Not at all.
The cocks***ker."
 • Larissa Ione apró szösszenetet osztott meg az Immortal Riderből, a Négy Lovas következő kötetéből. Majd pedig a harmadik rész borítójának fotózásáról osztott meg pár képecskét.
 • Még egy hónap van hátra a Cat & Bones sorozat hatodik felvonásáig, de Jeaniene Frost szolgált egy csöpp ízelítővel. A prológus és az első három fejezet elolvasható itt, s elkészült a kedvcsináló booktrailer is: