Azt csiripelik a madarak (30)

Az idei év RITA és Arany Szív kitüntetettjei között két névre figyeltem fel: A Young Adult kategória nyertese Julie Kagawa (The Iron King), akit a Könyvmolyképző Kiadó dátum nélküli tervei között láttam emlegetni. Illetve a romantikus krimi szekcióban Karen Rose győzedelmeskedett Silent Scream című regényével.

Múlt év nyarán az An Unforgettable Ladyt, idén pedig két másik, J.R. Ward egykori, Jessica Bird néven írt regényét jelentetik meg újra. Az egyik, az előbb említett kötet folytatása, az An Irrestible Bachelor, a másik pedig a Moorehouse sorozat indítója, a The Rebel.
"As he stared up at her, she was his everything: the earth he planted his boots on, the heaven that stretched above him, the sunlight he basked in and the moonlight that guided him home."
S igaz, hogy ezen idézet miatt csak még jobban várom Rhage novelláját, egyelőre a Testvériségért dobogó szívemnek be kell érnie a 2012 áprilisára ígért Thor könyvének címlapjával, ami a minap a goodreadsen tűnt fel először.

Egyre közeleg Sherrilyn Kenyon nagy sikerű Dark Hunter sorozatának folytatása, a Retribution megjelenése. A szerző honlapján már elolvasható az első fejezet.
Sőt, a
facebookra felkerült az aztán sorra kerülő főszereplő, Ren jelképe is.
A
twitteren elejtett mondat is sokaknak örömet okoz, köztük nekem is, hiszen végre megerősítette az írónő, hogy egyszer Savitar is megkapja a saját történetét. De emellett elejtett pár egyéb infót is a szerző. Úgy mint: A Retribution-ben komoly szerep jut Zareknek, sashanak és Talonnak, sőt egy meglepő titokra is fény derül velük kapcsolatban; Megszületik Ashék kisbabája; A The Guardian főszereplője Seth lesz, de Jadenről, aki nagyon fontos másodkarakter a könyvben, is fontos dolgok fognak napvilágra kerülni; Jaden bizonyosan kap saját könyvet.


Lara Adrian most is négy fejezetet osztott meg hírlevelében követőivel a frissiben megjelent Éjfél szülöttei kötetből. Hunter történetéből, a Deeper Than Midnightból részleteket közlő emailek itt találhatóak: 1. & 2. & 3. & 4.

Jeaniene Frost örömmel tudatta, hogy Vlad főszereplésével 2012 tavaszán új spin off sorozat indul, méghozzá Night Prince (Sötétség hercege) címmel. Bár az első regény címe még titok, az bizonyos, hogy az október 25-re ígért The Bite Before Christmas antológiában - Bone múltjába bepillantást nyújtó novella! - másfél fejezetnyi ízelítőt olvashatnak majd a rajongók.

Gena Showalter blogbejegyzései között megbújt pár örömteli apróság. Úgy mint:
Az Alvilág Urai sorozat spin-off részekkel bővülhet a jövőben. Természetesen a legtöbben Williamre tippelnek, mint lehetséges főhősre.
Az Alien Huntress széria is kap további folytatásokat, amelyek közül egy, Dallas története lesz.
A Royal House of Shadows négy kötetes minisorozat szerzőiről az RWA-n készült közös fotó:

(Nalini Singh - Jessica Andersen - Gena Showalter - Jill Monroe)