Azt csiripelik a madarak (10)

Elég régen szedegettem össze híreket, lássuk találok-e érdekeseket.
  • A Kelly Kiadó vezetője nagyszerű hírekről számolt be az egyik olvasónak küldött levelében. Melissa De La Cruz, Melissa Marr, Karen Marie Moning 3-3 könyve nyomdakész, valamint Susan Donovan és Maya Banks további könyveire is lehet náluk számítani.
  • Az Ulpius Kiadó facebookján júniusra ígéri Gena Showalter Alantisz sorozatának indító kötetét, valamint az Alvilág Uraiból a 3. regényt, az Éjsötét bosszút. Sőt, a honlapjukra felkerült a 4. Sherrilyn Kenyon könyv, az Ördögi tánc borítója is.
    Tartalom (saját amatőr fordításban):
    Zarek a Sötét vadászok legveszélyesebbike. Megélt egy emberi életet római rabszolgaként, és századokat számkivetett Vadászként. Mivel állhatatosan ellenáll a parancsok teljesítésének, Alaszkába száműzték, ahol igen csak behatároltak a lehetőségei. Sokan félnek attól, hogy képességeit a vámpír démonok után az emberek ellen is használni fogja. Igaz lenne, hogy helyrehozhatatlanul gonosz a lelke? Bár Artemis holtan akarja látni, de kelletlenül beleegyezik, hogy Astrid, egyike az igazság istennőinek hozza meg a döntést felőle. Astrid még sosem talált senkit ártatlannak, de most Zarek kapcsán a szívébe nyilal valami. Zarek minden apró kedvességet meglepődve és gyanakodva fogad. S mialatt Astrid elfogulatlan döntésének meghozásán igyekszik egyre növekvő vonzalma ellenére, egy kivégző útnak indul...
  • Maggie Stiefvater Linger című, következő Mercy Falls kötetének készített egy könyvtrailert. Semmi spoiler, de arról azért tanúskodik, hogy az írónő rendkívül kreatív. Megnézhető itt.
  • Lara Adrian májusi hírlevelében már látható a 2011. januári megjelenéssel tervezett Deeper Than Midnight, a 9. Éjfél szülötte kötet borítója. Szerintem fantasztikusan jól sikerült. Vagy csak szimplán elfogult vagyok, mert Hunter történetét nagyon várom. :) Valamint a 8. kötethez, a Taken by Midnighthoz egy nyúlfarnyi részletecske felkerült a honlapra.
  • Ha már részletről van szó... Sherrilyn Kenyon Sanctuary honlapjának Infinity részlegébe újabb jelenet került fel a közelgő regényből.
  • Már a 4. spoiler mentes szösszenetet osztja meg Jeaniene Frost a júlis végére várható Eternal Kiss Of Darkness könyvéből. Elolvashatóak itt: 1. & 2. & 3. & 4.