Jamie McGuire: A Beautiful Wedding - Gyönyörű esküvő


molygoodreads

Tudjátok, hogy Abby Abernathy váratlanul Mrs. Maddox lett. De mi húzódik meg a nagy esemény hátterében?

Miért kérte meg Abby Travis kezét?
Milyen titkokat osztott meg egymással Abby és Travis a szertartás előtt?
Hol töltötték a nászéjszakájukat?
Ki tudott még az eseményről… és ő miért nem árulta el senkinek?

Abby és Travis szökése körül mindent a legnagyobb titok övezett… egészen mostanáig. A Gyönyörű sorscsapás és a Veszedelmes sorscsapás rajongói minden kérdésükre választ kapnak az esküvő viharos történetében, és mint a nagyszerű történetekre, erre is érdemes volt várni!

Sorozat: Gyönyörű... 3.
Műfaj: New Adult
 
Kiadó: Maxim
Fordító: Szűr-Szabó Katalin
Megjelenés: 2014. április 30.
ISBN: 9789632614557
156 oldal, puha kötésű

Értékelésem:
„... a gyönyörű sorscsapásból gyönyörű esküvő lett.”
Amikor a Kör az egyetem legrégebbi épületében, a Keaton Hall alagsorában szervezi meg Travis legújabb bunyóját, az este szörnyű tragédiába fordul. A poros leplekkel letakart bútorokkal zsúfolt pince egy törött lámpa miatt kigyullad, a bennrekedt tömegen eluralkodik a pánik, és sokan képtelenek kiutat találni a füsttel telt folyosókról.
Ugyan Travissel együtt épségben megmenekülnek, Abby mégis irtózatosan retteg attól, hogy a következmények elrabolhatják tőle azt, akit mindennél jobban szeret. Csak ekörül járnak gondolatai, és kétségbeesetten keresi a módját, hogyan feledhetnék, amin keresztül mentek. Az elkeseredés és a határtalan szerelem őrült ötletet szül, és ők csakhamar repülőre szállnak.
Egyetlen éjjel Las Vegasban, s egy gyors esküvő... ez a terv, ám Travis és Abby életében semmi sem történik menetrend szerint. Végül azonban a kínzó kétségek, a szép számmal hullajtott könnyek és az ideálisnak csöppet sem mondható körülmények dacára, ott állnak az oltár előtt - Elvis társaságában -, hogy egymás iránt érzett mély szerelmüket esküvel pecsételjék meg.
„Az idő egy röpke pillanata és egy tollvonás az egész, amire szükség van, hogy törvényesen összekössük két ember életét, de életre szóló szerelemre, elkötelezettségre, megbocsátásra és kompromisszumra van szükség, hogy a házasság tartós és örök legyen.”
„...lehet, hogy az egészből egy végtelenül csodálatos, gyönyörű katasztrófa és sorscsapás lesz, de én akkor is ezt akarom, ha veled élhetem át.”
Olvasás közben feltették nekem a kérdést: 'Na, milyen?', mire én azt válaszoltam: 'Benne van Travis, mennyire lehetne elrontani?' Igen, készséggel beismerem, elfogult vagyok ez iránt a kívül kemény rosszfiú, belül édes, bújós, aranyszívű srác iránt. Minden vadsága és őrültsége ellenére teljesen rabul ejtett, és imádtam olvasni, majd újraolvasni, ahogyan nagy drámázások közepette egymásra találtak Abby-vel. Az én szememben tökéletesek együtt, ahogyan egyszerre kiegészítik és ellensúlyozzák egymás személyiségét. No és az a heves, mindent elsöprő, féktelen vágy és rajongás, amit egymás iránt éreznek... *sóhaj* olyan imádni valóan bolondok! Szóval igen, nekem ez a váltott nézőpontban elmesélt novella tökéletes ráadás volt a két könyv után.
Először ugyan volt némi szemöldök ráncolás a részemről, mert őszintén szólva úgy találtam, a fiúkérés rossz indokkal és egy kissé romantikátlanul hangzott el. De ahogyan haladtam előre a gyorsan fogyatkozó fejezetekben, megkaptam azt, amit reméltem. Az aggódó izgalmat, a szerelmes örömöt, a romantikát, a vágyat, egy szórakoztató, boldogan édes, olyan igazán Travis & Abby féle történetet. 
Azt hiszem, a rajongóknak vétek lenne kihagyniuk ezt a könyvet a gyűjteményükből, mert a lapokon olyanok várják őket, mint:
- egy könnyektől alig látós jelenet Travis édesanyjának levelével,
„Régi, megsárgult papír volt. A jövendőbeli Mrs. Travis Maddoxnak címezték.”
- továbbá egy szenvedélyesen szerelmes nászéjszaka pillanatai,
„Te voltál az utolsó első csókom.”
- s a tetejébe nem is egy, hanem rögtön két, romantikusan elérzékenyülős szertartás.
„Nem a nászinduló szólt a hangszórókból, hanem a „Thing for You”, amire a születésnapi bulimon táncoltunk.”


A sorozat:

1. Beautiful Disaster - Gyönyörű sorscsapás
2. Walking Disaster - Veszedelmes sorscsapás
3. A Beautiful Wedding - Gyönyörű esküvő
Kiegészítő novella
4. Mrs. Maddox
Öt oldalas apró szösszenet az első olyan Valentin napról, amelyet Abby és Travis házasokként együtt töltöttek.


További állomások:

04/18. - MFKata gondolatai
04/19. - Dreamworld
04/20. - Deszy könyvajánlója
04/22. - Krisztina blogja
04/23. - Insane life
04/24. - Kelly & Lupi olvas

Minden esküvőnél szüksége van a menyasszonynak néhány esküvői kellékre. Hogy pontosan mikre? Nos, azt nektek kell kitalálnotok a blogokon elrejtett képek, valamint a kiemelt betűk segítségével. Ha megvan, akkor nincs más dolgotok, mint beírni az alábbi rafflecopter dobozba megfejtést. Így máris nagyszerű esélyekkel indulhattok a sorsoláson, melynek fődíja 1 példány a Maxim Kiadó által felajánlott 3 darab Gyönyörű esküvő c. novellából. (A postázás csak Magyarország területén érvényes!)
a Rafflecopter giveaway