Kis rövid Gena Showalter háza tájáról

Tegnap éjjel Ms Showalter válaszolt néhány rajongói kérdésre egy facebook bejegyzés keretében. Persze az olvasók hiába érdeklődtek Torin, esetleg William szíve hölgye, vagy épp Cameo párja felől, mert ezekre mindössze egy "No comment!" volt a reakció.
Ami apróságokat össze lehetett szedegetni az írónő válaszaiból:
✤ A Through the Zombie Glass (White Rabbit Chronicles 2.) szeptember 24-én kerül a boltokba.
The Darkest Touch, Torin regénye, csak 2014. novemberének végére várható. S egyenlőre annyi bizonyos, hogy miközben készül a könyv, Gena teljesen belezúgott a fiúkába.
✤ A Burning Dawn (Angels of the Dark 3.), Thane története, legkésőbb 2014 közepére megjelenik, és lapjain találkozhatunk majd néhány Lorddal, ahogyan Cairoval is, Xerxes-nek pedig fontos szerepe lesz.
✤ Jelenleg még két LotU kötetre szól Gena szerződése. Az egyik már biztosan Toriné, a következőre viszont egyaránt esélyes William, Cameo, Baden és Galen.
✤ Az írónő egyszer majd szeretné Legion számára megadni a boldogságot.
✤ William könyve esetén valójában csak a dátum kérdéses, hiszen ő Gena nagy-nagy kedvence, de az máris bizonyos, hogy Hadész kihagyhatatlan szereplő lesz. Esetleg 2015?
✤ Egyelőre úgy tűnik, Cameo kerül legkésőbb sorra a Lordok közül.
✤ Dallasnak ugyan még várnia kell a saját történetére, de azért a Black and Blue-ban (Otherworld Assassin 2.) elorroz egy jelenetet a főszereplőktől. Viszont amikor majd napvilágot lát a sztorija, azt valószínűleg Gena saját maga fogja kiadni, mert minden bizonnyal kilógna mind az Alien Huntress, mind az Otherworld Assassin világából.
✤ Nincs tervben lordos vagy angyalos novella, mint ahogyan Atlantisz, Tales of an Extraordinary Girl és Intertwined folytatás sem.