Mit hozott a postás? (12)

Azt hiszem, aki hozzám hasonlóan imádja Nalini Singh regényeit, azt tudott arról, hogy október 19-én az írónő Bécsben fog dedikálást tartani. 
Néhányan rögtön felvetették, hogy milyen jó is lenne kiutazni. Legnagyobb sajnálatomra, ezúttal én kimaradtam ebből a fantasztikus élményből. Ám annál nagyobb szerencsémre kedves emberek barátságának örülhetek, így arról, hogy boldog tulajdonosa legyek egy dedikált könyvnek, nem kellett lemondanom. Mondhatni dupla biztosításom volt, mert mind kedves barátném, Vali, mind két molytárs, gretty & Greylupus biztosított róla, ha lehetőségük adódik, az én könyvecskémre is szereznek egy kézjegyet. Ki gondolta volna, hogy még egymást is sikerül majd megtalálniuk a lelkes rajongói tömegben?
Mindhármuk kedvességét sokszor-sokszor köszönöm! Greylupusnak pedig, aki még a postázás fáradalmait is bevállalta, külön egy virtuális nagy ölelést is küldök!
Aki hozzám hasonlóan itthon maradt, kattintson a hölgyek neveire, hogy belekóstolhasson a találkozó élményeibe!

Angi

Angelika most, túl a negyedik x-en, immár több, mint húsz esztendeje nagy rajongója a mindig boldog véget érő történeteknek. 2010 januárja óta ír rövid beszámolókat az általa olvasott regények (egy részé)ről.