Jaci Burton - The Perfect Play

Fülszöveg: Egy profi futballista nagyvilági életmódja a legutolsó dolog amire Tara Lincoln partiszervezőnek szüksége van, még akkor is, ha szenvedélyes egy éjszakás kalandjuk minden kétséget kizáróan bebizonyította, Mick Riley aztán nem csupán a sportpályán férfi a talpán. Tara egyszer már szeretett, és hatalmasat csalódott... semmi kedve még egyszer ilyet átélni. Ám ha Mick egyszer a fejébe veszi, hogy győzni fog, semmi sem állíthatja meg. Tökéletes játéktervet eszelt ki, hogy megkaphassa ezt a vadító kis boszorkányt.
Ízelítő részlet az írónő honlapján olvasható.

Óh... hát el lehet menni egy ilyen borító mellett? Nekem nem sikerült! S a szemlegeltetésre csábító, kidolgozott izmok - amelyek láttán született pajzán gondolatokat most hagyjuk - megcsodálása után képes voltam azt is észrevenni, hogy két, maguk is erotikától túlfűtött történeteikről híres, írónő is melegen ajánlja Jaci Burton új sorozatának indító kötetét. Maya Banks és Larissa Ione kedvcsináló hírverése garantálta, hogy előbb utóbb megnézzem magamnak a könyvet, hiszen SEP óta különösen dögösnek tartom a focistákat.
Napjainkban játszódó, a sportolók világába is bepillantást engedő, fülledten erotikus románc. Lévén nem vagyok az a pirulós kislány, gondoltam, ide vele nekem. Nem bántam meg a döntést, roppantul élveztem ezt a kis huncut kirándulást, és biztosan keresni fogom a folytatásokat is, elvégre még két Riley testvér vár a párjára.

“Mick hadn’t become the NFL’S leading quarterback by lying back and playing dead."
Mick, a dögös harmincas sportoló, az NFL egyik sztár irányítója megcsömörlött a könnyű nőktől, nyugalomra és talán egy igazi kapcsolatra vágyik. Izmai mellett az agyát is használja, tökéletesen tisztában van azzal, hogy pár év múlva vissza kell vonulnia, és megtesz mindent - legyen szó akár unalmas közszereplésekről, épp csak elviselhető hölgytársasággal -, amit céltudatos menedzsere javasol annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb pénzt hozhassa ki jelenlegi sikereiből. Ám egyszer csak, a csapat egyik rendezvényén megpillantja az igazi nőt. Olyat, aki nem pózol, akin a csontjain kívül is akad mit fogni, aki nem ijed meg egy elé tett steak szelettől, aki nem csak azt tudja a sportról, hogy zajjal és kosszal jár, és nem csak kellemesen el lehet beszélgetni vele, de meg is nevetteti a partnerét. S amikor a nő az együtt töltött vadító éjjelt követően meglép előle, igazi férfiként a nyomába ered, hogy becserkéssze.
Tara Lincoln élete nem volt leányálom. Egyedülálló anya egy kamasz fiúval, aki keményen dolgozik, hogy nagy álma, önálló vállalkozása, sikeres legyen. Esze ágában sem volt randizni, de a szenvedély, no meg Mick teljesen levette a lábáról. Bár érthetőnek találtam idegenkedését attól, hogy belekeveredjen a népszerű emberek zaklatott világába, volt két dolog, ami miatt képtelen voltam maradéktalanul megkedvelni a karaktert. Először is, mindig a legrosszabbat feltételezte Mickről; igen hamar rossz következtetéseket vont le, majd elviharzott. Rendben, a férfi sem tökéletes, node többször is egy nyílt beszélgetés célravezetőbb lett volna a durcizástól. A másik pedig, ami nálam negatív visszhangra lelt, hogy soha, egyetlen egyszer sem hagyta el a száját semmi más a szeretkezésre invitálás kapcsán, mint a 'f*ck me'. Most komolyan? Nem zavar, ha nyílt leírásokkal, vagy kendőzetlen beszéddel találkozok, de ez kicsapta nálam a biztosítékot.
A szerelmi jelenetek egyébként nyíltak, perzselőek és hihetőek. Két, egészséges szexuális étvággyal rendelkező felnőtt erotikus játékai, s ennek megfelelően változatos és hááát gyakori. Sajnos azonban megmaradnak egy szinten. Jobbnak találtam volna, ha a kapcsolat komolyodásával egyfajta érzelmi mélység is színezte volna a főszereplők szeretkezéseit. De nem lehet mindent, nem igaz? Helyette viszont ott voltak azok a pillanatok, amikor megosztották egymással múltjuk titkait.
Mindenesetre azt hiszem, találtam egy újabb igényes erotikus regény szerzőt, akire érdemes odafigyelni. A fantáziát felpiszkáló izzó jelenetek között ott egy szórakoztató, értelmes alaptörténet is, amelyben az írónő olyan témák feszegetésétől sem riad vissza mint az alkoholizmus, drog problémák vagy épp a nem kívánt terhesség. Szóval igen, várom Gavin történetét!
: A regény borítóján Jed Hill fitnesz modell látható.
A goodreads.com oldalon találni egy válogatást a legdögösebb pasis borítókról.

2011/27.
Contemporary/04.
Ebook/09.