Túl az első éven...

Egy évvel ezelőtt elhatároztam, adok magamnak egy esztendőt, hogy kipróbáljam, milyen is a bloggerkedés.
Arra jutottam, hogy szórakoztató, de időigényes hobbi... és az ember lánya utólag igen gyakran szeretné átírni azt, amit előtte megfelelőnek talált publikálásra. Miközben igyekeztem a html szerkesztgetés alapjait megtanulni - mert hát azért nézzen ki valahogy ez a weblap -, rá kellett jönnöm, messze nem ez a legnehezebb. Számomra újra és újra a legnagyobb fejtörést a pontozás okozza. Igyekszem azzal túltenni magam a dolgon, hogy mindenki tudja, ezek szubjektív értékelések.
Bár eredetileg nem terveztem, néhány héttel az indulás után csatlakoztam két kihíváshoz. Az egyik az "olvassunk több, mint 100 történetet" volt. Hajszállal, de sikerült teljesíteni 101 sztori bekebelezésével. A második erőpróba pedig arról szólt, hogy vajon hány sorozat második kötetét sikerül kivégezni. 19-et. Ezzel ugyan a megszállott szintről lecsúsztam, de a junkie-ság 12-jét messze túlszárnyaltam.
Idén kisebb fákba vágom a fejszémet. Csatlakoztam a Lobo hirdette várólista csökkentő kihíváshoz. S mivel kíváncsi vagyok, hogy a három kedvenc románc alműfajomból - jelenkori, történelmi és paranormális - hány darabot fogok elolvasni 2011-ben, ilyen megmérettetéseket kerestem. Valamint, most hogy végre beszereztem a régóta áhított e-olvasót, kézenfekvőnek tűnt egy ehhez kapcsolódó kiírásra is jelentkezni. Meglátjuk, mi sül ki belőlük. Az oldalsávban fogom jelezni, éppen hol tartok.
Úgy tűnik, a próbaév után is megpróbálom folytatni a bloggerkedést. :)))