Azt csiripelik a madarak (23)

 • Sherrilyn Kenyon idénre is bőven ígér szórakozást. A tervekben szerepel egy-egy folytatás a következő sorozatokhoz:
 1. Nick krónikája - Invincible / Legyőzhetetlen (március) ÚJ! Egy apró részlet elolvasható ITT.
 2. A liga - Born of Shadows / Árnyékok szülötte (április)
 3. Manga - Dark Hunters 4. (tavasz)
 4. Sötét vadászok - Retribution / Megtorlás (augusztus)
 5. Belador (október)
 6. Álomvadászok (november)
 7. Avalon - Darkness Within (?)
 • Gena Showalter Lordjaira lecsapott a japán piac. A honlap itt található. A szöveg ugyan nekem érthetelen, de akad egy jó kis videó, pár borító és karakter rajz. ÚJ! Sokan kérdezték Gena-tól, hogy angol nyelvű verzió várható-e a mangából. Sajnos a válasz: "Egyenlőre nincs tervbe véve."
 • Jeaniene Frost befejezte a hatodik Cat & Bones regényt. Jöhet Vlad és az ő Leila-jának kalandjai...is. ÚJ! Addig is a This Side of the Grave (megjelenés előtt álló 5. kötet) első két fejezete elolvasható ITT.

 • ÚJ! Kresley Cole facebookra felkerült hírét egész egyszerűen be kellett még ide szúrnom. :) Tehát, végre - előre láthatólag 2012 januárjában - sorra kerül Lothaire története is, majd azt már 100%, hogy minimum 3 további kötet fogja követni, egy újabb, sorozat a sorozatban részeként. Ugyan még nem bizonyos, de elképzelhető, hogy Regin regénye után, de még Lotharie előtt érkezik egy plusz Halhatatlanok sztori. S mindemellett arról szólt a híradás, hogy Cole belekezd egy paranormális ifjúsági sorozatba is.