J.R. Ward facebook live 2021/1.

Tegnap megjelent az új Fekete Tőr Testvériség kötet, így J.R. Ward hazai idő szerint ma hajnalban újabb, anekdotákkal és technikai nehézséggel fűszerezett facebook videóval jelentkezett. A bő egy óra roppant jókedéjűre sikerült, ám információkban nem igazán bővelkedett. Jó hír viszont, hogy azok is nyugodtan belenézhetnek, akik óvakodnak a spoilerektől, vagy esetleg nem tartak még a vámpír saga legújabb darabjánál. 

✤ A legnagyobb hír természetesen a huszadik kötet címének leleplezése volt. A 2022 tavaszán érkező regény címe Lover Arisen lesz. Azt azonban, hogy melyik hősre vagy szerelmes párra fókuszál majd a könyv, a szerzőnő nem fedte fel. A főszereplők kilétét komplikáltként jellemezte, és annyit jegyzett meg, hogy július végén, a Claimed (Lair of the Wolven 1.) megjelenését követő fb live alkalmával már többet is elárulhat majd. A videó egy későbbi szegmenségben ugyanakkor kiderült, hogy a főhőssel talán már találkoztunk. A jelenlegi tervek szerint Adrian és Eddie (Bukott angyalok) ebben a kötetben tűnnek majd fel.

✤ Lassiter saját regénye 2024-2025 környékén érkezhet, amely mindösssze az ő nevét viseli majd. A könyv kinézete kapcsán felmerült, hogy a keménykötéses kiadás normál papírborítója alatt rózsaszín alapon zebra csíkok legyenek a fedlapokon. Ami pedig a történetet illeti, a Lover Unveiled utolsó oldalai elhintik az első magokat. ;)

✤ Murhder fogadott fia, Nate, aki a Lover Unveiled lapjain töbször feltűnik, mindenképp kap majd saját történetet.

✤ Rehvenge a Lover Unveiled után a The Wolf cselekményében is fontos szerepet játszik. Sőt, idővel fény derül fiútestvére kilétére is.

✤ Lash visszatér.

✤ Idén a 'téli' kötet kimarad, de a jövőben számíthatunk még hasonló kiegészítő sztorikra, esetleg Saxton & Ruhn is kaphatnak egy ilyen könyvet.

✤ Szerepel a tervek között egy második regény Phury főszereplésével, hiszen lassan ideje megszületnie a kis Aghony-nak.

✤ Manny, Butch és Jo apja előbb-utóbb feltűnik majd, de még nem tudni, hogy csupán egy visszaemlékezésben, vagy élőként a jelenben.

✤ Pár év múlva szeretne az írónő egy öt kötetes kiegészítő sorozatot kiadni, amely a jövőben játszódna és az új generációra fókuszál majd.

✤ A szórakoztató hírlevelekben csúszás / kimaradás várható, mert egy titkos projekten dolgozik Warden. Egy olyan, nem az FTT világhoz kapcsolódó történeten, amelynek alapötlete két évvel ezelőtt született, és a kiadó mostanság vásárolta meg.

✤ Elkészült a birtok térképe, s ötletelnek, hogyan ismerhetné meg minden olvasó.