Sarina Bowen & Elle Kennedy: Mi


Az NHL-ben töltött első öt hónap igazi sikersorozat Ryan Wesley-nek. Sosem volt még ilyen boldog: nappal a profik közt játszik, esténként pedig a szerelme várja otthon – Jamie Canning, a gyerekkori legjobb barát, aki ma már a párja. Csak egy dolog árnyékolja be az idillt: élete legfontosabb kapcsolatát titokban kell tartania, máskülönben a médiafelhajtás könnyen derékba törheti a sportolói karrierjét.
Jamie tiszta szívből szereti West, de gyűlöli a bujkálást. Nem ilyen életet képzelt el magának, és az állandó titkolózás kezdi megbosszulni magát. Új munkája sem éppen úgy alakul, ahogy remélte, de tudja, hogy Wesszel az oldalán képes lesz túllendülni a nehézségeken. Szerencsére ott van nekik a lakás, ahol zavartalanul együtt lehetnek.
Vagy mégsem? Amikor Wes legkotnyelesebb csapattársa beköltözik az emeletre, félő, hogy a gondosan felépített hazugságváruk bármelyik percben összeomolhat. Vajon Wes és Jamie nagypályás kapcsolati rutinja képes megbirkózni a külvilág fenyegetéseivel?

Az Ez a srác című, barátokból szerelmesek new adult M/M sztori teljesen levett a lábamról. Gördülékenynek és jó üteműnek találtam, tökéletesen elegyítette a humort valamint a sistergő vonzalmat, szórakoztatott s ugyanakkor boldog mosolyt varázsolt az arcomra. Nem meglepő hát, hogy a folytatást – Mi - sem hagyhattam ki.
„A szerelem nem más, mint feltüzelt barátság.”
Ryan Wesley és Jamie Canning már nyolc hónapja egy pár. Őrülten szerelemben élnek együtt Torontóban. Wesnek nagyszerűen alakul a NHL-es újonc éve, Jamie pedig imádja az ifjúsági csapat társ-edzősködését. Ám a szürke hétköznapok problémái, no meg, hogy titkolniuk kell a kapcsolatukat, lassanként kikezdi őket. Alig látják egymást, csak a lakás falai között lehetnek igazán önmaguk, ráadásul Wes szomszédba költöző csapattársa folyton náluk lebzsel, ezzel még tovább kurtítva az együtt tölthető óráikat. Rázós időszak köszönt a fiúkra.
„Most jöttem rá, hogy a szerelemnek árnyoldala is van.”
Mit mondhatnék? Én ezt a kötetet is imádtam. Megkaptam mindazt, amivel az első rész meghódított, s pluszban még némi ráadást. Ráadást, ami ugyan komolyabb hangvételűvé tette a történetet, de egyúttal életszagúbbá és felnőttebbé. Azt gondolom, a srácok nehézségeik hihetőek, reakcióik pedig érthetőek voltak. Állítom ez utóbbit úgy, hogy a nem kommunikációjuk miatt még sokadik olvasás után is morgolódok picit. Azonban azt el kell ismernem, hogy teljesen világos (s emiatt elfogadható) volt, egyiküket a szeretet és szégyenkezés, másikukat a múltja okozta bizonytalanság tartotta vissza attól, hogy a bajok első jelei után őszintén kibeszélje azokat a párjukkal. Két csökönyös bolond… de olyan édesek! *.* Totál oda vannak a másikért, a szenvedély pedig szinte perzsel közöttük. Viszont meg kell küzdeniük egy sor nehézséggel, időt kell hagyniuk, hogy teljesen összecsiszolódjanak, és a heves románcuk valódi párkapcsolattá forrja ki magát.
„Ő a másik felem, akivel milliónyi módon kiegészítjük egymást.”
Amellett, hogy mennyire tetszett, milyen sokat fejlődtek a főszereplők külön és együtt egyaránt, a másik dolog, amit feltételen szeretnék megemlíteni, a hihetetlen szuperül megírt mellékszereplői gárda. A regény egyik hatalmas pozitívuma a szememben, hogy hőseink mellé még mennyi élettel teli, szerethető egyéniséget álmodtak a lapokra a szerzők. A Canning klán például valami elképesztően összetartó és szeretve támogató család. Élvezet volt olvasni minden bolondosan bájos jelenetüket. Blake Riley, a folyton hívatlanul felbukkanó csapattárs & szomszéd pedig zavaróan kotnyeles és jópofa barát, de Wes csapatának több tagja is megérdemelné a figyelmet.
„Mi vagyunk. És ez így tökéletes.”
Szerencsére ezt Elle Kennedy és Sarina Bowen is így gondolta, és folytatták a közös munkát, aminek eredményeként született két WAGs kötet. Az elsőben – Good Boy - a már említett Blake gabaolyodik össze Jess Canninggel, hol máshol, mint Wesmie-ék esküvőjén. A másodikban – Stay – a most épp váló félben lévő Matt Eriksson találja meg ismét a szerelmet. Sőt, akik hozzám hasonlóan nem szívesen engedik el a Wes & Jamie párost, azok egy majd’ 80 oldalas ráadás novellában - Epic – ismét találkozhatnak a srácokkal. Remélem, előbb-utóbb valamennyi elérhetővé válik magyar fordításban is!

Könyvinfók:


Sarina Bowen & Elle Kennedy

beleolvasó
moly
goodreads
Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Barthó Eszter
ISBN: 9789634578321
336 oldal

Műfaj: M/M new adult
Sorozat: Ez a srác 2.
Elbeszélés módja: E/1, jelen idejű, váltott nézőpontú

Ki? Ryan Wesley & Jamie Canning
Hol? főként Toronto
Mikor? február-március
Érzékiség? izzó
Szerelmi háromszög? -
Lezárás? boldog
Önállóan olvasható? nem igazán

10.05. - Sorok között
10.06. - Hagyjatok, olvasok
10.08. - Csak olvass
10.10. - Angelika blogja

Nyereményjáték:

Mostani játékunk során olyan LMBT sportolókról találsz képet, akiknek szintén nem volt egyszerű a coming outja. A feladat a sportoló nevének beírása a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


a Rafflecopter giveaway