Megan Erickson & Santino Hassell: Mature Content


amazon goodreads webpage
Napjaimat a brutális őszinteség vezérli. Nem hiszitek? Van egy népszerű YouTube csatornám, a TrashyZane, ahol az életem nagyjából minden részletét megosztom a követőimmel, olykor kissé kapatos állapotomban. Persze nem mindenkinek tetszik a stílusom, de roppant gyakorlott vagyok abban, hogyan rekesszem ki azokat, akik képtelenek elfogadni. Nincs nekem időm ítélkező baromarcokra.
Kivéve, amikor Beau Starról van szó. A csatornája az enyém szöges ellentéte, akárcsak ő maga. Tiszta, összeszedett és inspiráló. Totálisan hidegen kéne hagynia a pasinak, ám amikor egy összeszólalkozásunk után egymásba gabaolyodtunk az egész világom a feje tetejére állt. Beau nem egyszerűen beindít, hanem teljesen ki is fordít magamból.
Persze attól még utáljuk egymást. Azt hiszem...

Mi történi Santino Hassell körül? | The Salt Miners - 2018. március

Közel sem elég szimplán nagyszerű könyvnek titulálnom a Mature Contentet, hiszen az egyik legszuperebb ellenségekből szerelmesek románc, amihez valaha csak szerencsém volt. Voltaképp annyira imádtam, hogy szinte megszakítás nélkül csak olvastam és olvastam, hogy aztán teljesen nekikeseredjek, amiért ilyen hamar a végére értem. Igaz, mindig ez van, ha kézbe veszek egy-egy Cyberlove kötetet. S pont ezért ajánlgatom folyton minden részét ennek a legjobb értelemben vett módon addiktív sorozatnak.
Node, nézzük, mit tartogat nekünk Beau Starr & Zane Brody!
“You haven’t been answering your phone. How are you?”

I’m obsessed with a fellow YouTuber who hates me, and the feeling is mutual, yet we had life-altering sex in a hotel room. We haven’t talked since. The usual.
Öt ok, amiért szerintem minden M/M rajongónak érdemes sort kerítenie erre a regényre:

➊ A cselekmény életszerű és gördülékeny, az írásmód pedig valami szenzációs. Ráadásul a karakterek csöppet sem egysíkúak, s még a fejlődésük is ügyesen van tálalva.
➋ Úgy gondolom, ez a rész messze nem olyan nehezen emészthető, mint a Hired Wired című kötet volt. Természetesen a srácoknak először elég kuszák voltak az érzelmeik, hisz ellenségekként gabalyodtak egymásba, meg minden, plusz van egy apróbb zsarolós történetszál is, de azért messze nem beszélhetünk fölösleges feszültség keltésről.
➌ Érdemes alaposan belekapaszkodni a bugyogókba, mert ez bizony perzselően dögösre sikerült. Persze akad néhány valóban édes, érzelmes pillanat, de tagadhatatlan, hogy ez lett az eddigi legvadítóbb Megtino regény. Volt itt kérem minden, amitől tüzet foghatnak a lapok: feslett mondatok, felhevült könyörgés, némi kikötözős hancúrozás, Testérintő kihívás, szerepjáték és legfenomenálisabb utállak-szex jelent. S mindez roppant élénken esetelve.
➍ Kár lenne tagadni, szinte mindvégig úgy vigyorogtam, mint a fakutya. Először is Zane és Beau minden alkalmat megragadtak, hogy belekössenek a másikba, plus a vitriolos szócsatáik mellett még vicces üzik garmadának is örülhettem.
➎ Ezek a szerzők aztán tudják, hogyan kell érdekes mellékszereplőket alkotni. Nem csupán valódi személyeknek érzi őket az ember, a történetet is erősebbé, színesebbé varázsolják. Ezúttal Zane zsidó nagymamája lett a kedvencem, de nem tiltakoznék, ha Miguel és Debonair is kapna saját történetet, lehetőség szerint együtt.

Szóval ezúttal is hatalmas köszönet jár Megannek és Santinonak, mert ismét fantasztikus könyvet írtak.

Kedvenc idézet:
“Zane's answer was a toss of his hair, which lashed my ear. His hair smelled like grapefruit. I used to eat grapefruit for breakfast with a bit of sugar sprinkled on top, but now grapefruit were dead to me.”

Zene a könyvben:


♥ Az e-arc példányt hálásan köszönöm a szerzőknek!
➤ My review on goodreads.