Ha J.R. Ward dedikál, az infó vadászat kihagyhatatlan

November 5-én délután a kentucky-i Frankfort Kongresszusi központjában tartott könyvvásáron mindenki hozhat annyi könyvet, amennyit nem szégyell típusú dedikálást tartott J.R. Ward írónő, s természetesen ezúttal is kérdezz - felelekkel kötötték össze az eseményt. Érkezett néhány kép, sőt egy rövidke videó is, azonban sajnálatos módon elég nagy volt a csend az elhangzottak körül. Mindeddig. Most ugyanis végre az egyik jelenlévő megosztott egy kis összefoglalót a félórásra sikerült csevegésről.

❋ Úgy tűnik Eddie és Adrian is fel fog tűnni a Chosen lapjain, amelyben Selena újjászületéséről szintén olvashatunk majd. Állítólag Qhuinn nem lesz túl szerethető karakter ebben a sztoriban. Arra pedig, ami Throe kapcsán fog történni, garantálja a szerzőnő, hogy nem számítunk. A kérdésre pedig, vajon rokona-e Throe Rhage-nek, annyit válaszolt: "Emiatt kell a legkevésbé aggódnia az ő helyzetében."

❋ A Chosent követő részben valóra válik a Dhestroyer jóslat. A gonosz körüli változások következtében a Testvériségnek szüksége lesz az Árnyékok és a Manipulátorok segítségére, azaz viszontláthatjuk Rehvet is.

Mhurderről érdeklődőnek így válaszolt az írónő: "Gondolkodom azon, hogy róla és a kolóniáról kellene egy külön sorozatot írni. Mindenesetre a Chosen és a rákövetkező regény hatalmas fordulatot hoz majd, és végre találkozunk majd vele."

Lash és Devina is vissza fog térni, méghozzá Devina igen csak hamar.

❋ Kezdetben volt tippje Wardnak, kiben talál majd párra Lassiter, de mostanra már minden összekuszálódott. Ugyanakkor ígéri, megtudhatunk részleteket majd a nőről, akit egykor elveszített az angyal.

❋ Jelentőségteljes hümmögéssel válaszolt Warden a kérdére, vajon a rajongók számíthatnak-e újabb könyvre V-ről. Ugyanakkor a Z-vel kapcsolatos hasonló tudakozódásra egy kvázi ígéret volt a felelet.

❋ Gyaníthatóan Cormia lesz a következő a kismamák sorában.

❋ A soron következő Legacy rész középpontjában Peyton és Novo, no meg még valaki áll majd. S valószínűleg Trez és Selena szerelme is szerephez jut majd a kötetben.

Luchas Novo történetében, vagy az aztán következőben csatlakozni fog a kiképző programhoz.

❋ A Borboun Kings alapján elkészült egy pilot epizód, ám végül nem rendelték meg a tv-sorozatot. Ettől függetlenül következő nyáron érkezik a harmadik kötet.