Alexa Riley: Tempting the Law

Eden szó szerint Coen karjaiba pottyant, amikor az megmentette. S azóta a nap óta érzi, ő örökre a férfihoz tartozik. Épp ezért hívta el az érettségi ünnepségére és az aztán tartandó medencés partira.
Coen mindig is Eden csillogó páncélú lovagja volt, s ezúttal a lánynak minden korábbinál nagyobb szüksége van rá. Van-e más választása, mint ismét a segítségére sietni?

Figyelem! Ez a rövid könyvecske fénysebességgel születő insta-szerelem képtelen és huncut története.

amazon goodreads webpage
“Our story is quick and dirty, but it's exactly what we need.”
A Tempting the Law nem más, mint egy csöppnyi adag az Alexa Riley varázslat legjavából.
Voltaképp ebben a kurta novellában ott van minden, amit a smut olvasmányaimban szeretek. Semmi hatalmas drámázás, csak egy könnyed, édes és perzselő románc a pimasz, gömbölyű idomú, s magától értetődően szűz hősnő, valamint a pokolian dögös és védelmező ösztön túltengésben leledző alfa hím között. Legmélyebb sajnálatomra hiába a belengetett rendőr szál, nem volt egyetlen bilincs használatot igénylő huncutkodás sem a lapokon, ugyanakkor nem szenvedtünk hiány a lábujjgörbítően szenvedélyes pillanatokból. Bevallom, először aggódtam a főszereplő páros közti nagyobb korkülönbség miatt, mert az apuci kicsi lánykája szerepjáték nálam határozottan a túl sok kategóriába esik. Azonban szerencsére Coent nem olyan fából faragták. Bár irányító, birtokló és megszállottan ragaszkodó természet, voltaképp nem más, mint egy csillogó páncélú lovag, aki történetesen egy szempillantás alatt mindent elsöprő szerelembe zuhant egy tőle jócskán fiatalabb lánnyal. S ha már itt tartunk, az viszont nagyon tetszett, hogy türelmesen kivárta, míg végre magáénak követelheti az ő kicsikéjét. Nincs mit tagadni, a történet kimondottan istant-szerelemről szól, ám nagyszerű magyarázatot kapunk arra, hogyan és miért születhetett meg ez az erős kötődés Eden és Coen között. Persze szívesen vettem volna, ha kicsit mélyebbre ásunk kettejük kapcsolatába, csakhogy mint említettem, ez nem egy teljes könyv, mindössze egy rövidke, tüzes novella.
Mindent egybevetve jól szórakoztam, ez a borító pedig maga a csábítás.

Kedvenc idézet:
“Jesus, if this isn't some porn fantasy come to life, I don't know what the fuck is.”
♥ Az e-arc példányt hálásan köszönöm a szerzőnek!
➤ My review on goodreads.