Borító leleplezés - Heidi McLaughlin: Save Me

Heidi McLaughlin, az Örökké a csajom szerzője nagyon termékeny idén, hiszen a Blind Reality és a Dark Room után hamarosan ismét új regénnyel jelentkezik:Megjelenés: 2016. április 5.
amazon goodreads
A szerző honlapja
Tucker McCoy azt hitte, élete legnehezebb küldetése véget ért. Hat évnyi fogság után minden vágya hazatérni a feleségéhez és a lányához. Így amikor rózsával a kezében betoppan, a legkevésbé egy idegenre számít. Kérdéseire senki nem tud válaszolni, s a helyzetét az sem könnyíti meg, hogy az elmúlt években halottnak hitték.

Ki kell derítenie hol a családja, és hajlandó bármit megtenni, hogy hazahozhassa szeretteit, még ha ez azt is jelenti, hogy le kell számolnia néhány emberrel.

Penelope McCoy súlyos titkot őriz, amit csak akkor mondhat el, ha rálel arra, akiben igazán megbízhat. Nincs más választása, mint hogy a lányával együtt elrejtőzzön, személyazonosságot változtasson és elfelejtse korábbi életét.

Hat évig menekült és az idő ellen dolgozik. El kell döntenie, hogy ismét elszalad, vagy végre szembenéz a múlt szellemeivel.


* A borítót az Okay Creations tervezte, a fényképész Eric Battershell, a model pedig BT Urreula volt.