Livestream Gena Showalterrel

Ma este kilenckor Gena élő videó chatet tartott a Harlequin facebookján. Természetesen a bő húsz perces kis interjúban a szokványos kérdésekkel indítottak, mint pl: Kik is a Lordok, kik a legutóbbi kötet főszereplői, kinek a regénye fog következni...stb. Aztán alaposan iriggyé téve a 127 nézőt kisorsoltak egy dedikált példányt Strider könyvéből. Majd a facebookon és twitteren előre beküldött kérdésekből szemeztek párat.
Két dolog ragadta meg a figyelmemet.
  1. Valaki azt tudakolta, hogy Halloween alaklmából a Lordok vaj' minek öltöznének? Mire a válasz: Gena fejében nőknek, mert hogy ő egy ilyen kis kegyetlen írónő.
  2. Illetve szó esett a következő megjelenésről, a Dating the Undead című könyvről, ami a jelek szerint a női magazinok mintájára készült, s épp ezért az olvasó kérdez rovat is helyet kapott benne, olyan problémák taglalásával, mint hogyan kerüljük el, hogy kedvesünk megegyen minket.
Csöppet sem meglepő módon a bejelentés morzsák a legvégére maradtak.
  1. A már beharangozott spin-off sorozat első kötete elkészült. A széria Angels of the Dark címet kapta. Az indító történet, a Wicked Nights főszereplői: a mennyei sereget vezető angyal, Zacharel és Annabelle Miller, akiről az akadozó hang közepette csak annyit sikerült kihámoznom, hogy olyan bűn miatt kellene bűnhődnie, amit el sem követett.
  2. A következő tini regény, az Alice in Zombiland nyúlfarknyi részlete szinte kegyetlenségnek tűnt, lévén a regényre 2012 végéig kell várniuk a rajongóknak.
  3. Ashlyn & Maddox Paris könyvében végre szülőkké válnak. Ikreik születnek, egy fiú és egy kislány, akik, bár leggyakrabban nem így fogják hívni őket, a keresztségben az Ever (lány) és Urban (fiú) neveket fogják kapni.