Azt csiripelik a madarak (18)

Régen jelentkeztem információ morzsácskákkal. Íme most néhány:
  • Sherrilyn Kenyon megosztotta velünk a következő regénye borítóját. 2011 február elsejére várhatjuk az ifjú Nick Gautier következő kalandját, méghozzá Invincible (Legyőzhetetlen) címmel.
Amikor már azt hitte, nem lehetne rosszabb...
Nick Gautier napjai egyre jobbak és jobbak. Na igen, túlélt egy zombi támadást csak hogy arra eszméljen, hogy egy alakváltók és a lelkére pályázó démonok által megszállt világban él.
A suli igazgató még elődjénél is nagyobb csirkefogónak tartja, az edzője olyan dolgokra akarja rávenni, amiket megnevezni sem igen tud, s a lánynak, aki bár létezik, de ő nem lát, olyan titkai vannak, amelyek a frászt hozzák rá.
De ez még semmi. A legsötétebb erő szolgájává tette, s ha nem tanulja meg a hét végére hogyan élessze fel a holtakat sírjukból, ő is egyikükké válik.
  • Kresley Cole legutóbbi Halhatatlanok sorozatbéli kötete még nem is oly régen látott napvilágot, de a legtöbb olvasó már vetné is rá magát a következő regényre. Nos, arra sajnos jövő februári közepég még várni kell, de a könyv allapja már felkerült az írónő honlapjára. Egyenlőre még borítót nem láthatunk, de elolvashatjuk a történet tartalmát. A címe Dreams of a Dark Warrior (Egy sötét harcos álmai... hmmm... hogy lesz ebben vámpír?) lesz.
Megesküdött, hogy eljön érte...
Megölték, mielőtt feleségül vehette volna Ragyogó Regint. A hadúr, Ádáz Aiden, egy örökkévalóságon át kutatta szerelmét, mindig más személyként újjászületve, előző életeire nem, csupán a végtelen vágyódásra emlékezve.
Visszatértére várt...
Amikor Regin szembe találja magát a kegyetlen kelta harcossal, Declan Chase-el, büszke hadvezérének reinkarnációját ismeri fel benne. Ám Declan fogságba ejti, és megtorlásra készül minden hallhatatlan ellen, nem tudván, hogy ő maga is egy közülük.
Kielégíteni a vágyódást, amely a halálnál is erősebb...
Minden újjászületésnek ára van. Aiden arra van kárhoztatva, mihelyt emlékezni kezd múltjára, meghaljon. Hogy megmeneküljön Declan kínvallatása alól, Reginnek fel kell élesztenie az egykor köztük lángoló szenvedélyt, még akkor is, ha ez azt jelenti, ismét elveszíti azt az egyetlen férfit, akit valaha képes volt szeretni.
  • Jeaniene Frost honlapja frissült pár ínyencséggel. Néhány új háttéret is letölthetünk erről az allapról.
  • Lara Adrian a hónap végi megjelenés előtt a szokásos módon kedveskedik a hírlevelére feliratkozott olvasóinak: a Taken by Midnight-ból, Brock és Jenna történetéből ízelítőket kaphatunk a heti emailekben. Az eddig megérkezettek: Első fejezet & Második fejezet & Harmadik fejezet & Negyedik fejezet.