Sarina Bowen & Elle Kennedy: Good Boyamazon goodreads webpage
Megrendezni a bátyja esküvőjét, ahol csupa sztárjátékos teszi tiszteletét, Jess Canning életének nagy kihívása. Mint a család örök vesztese nem engedheti meg magának, hogy ezt is elbaltázza. És senki, de senki, nem tudhatja meg, hogy egy gyenge pillanatában mekkora kolosszális hibát követett el a tanúval múlt tavasszal. Az a botlás sosem ismétlődhet meg. Kizárt. Még akkor se, ha a pasas maga a két lábon járó szexis kísértés.
Blake Riley számára ez az esküvő a sors ajándéka. Jess a koszorúslány, jómaga pedig a tanú? Játszmára fel! Mit neki, ha némi (na jó, elég nagy) ellenállásba ütközik? Csak meg kell győznie a kis szöszit, hogy valójában ő egy jó srác, csak a híre rossz. Még szerencse, hogy minden profi hokis tisztában van vele, ha pontot akarsz szerezni, igazán oda kell tenned magad.
Csakhogy Jessnek fontosabb dolga is akad, mint egy dögös sráccal vesződni. Nevezetesen: a ceremóniának időben kell kezdődnie, hiába itatta le valaki a nagymamát vagy épp hogy vajon rosszat jelent-e megölni a tanút...

Iszonyatosan vártam ezt a regényt, hiszen Sarina és Elle két olyan szerző, akik már bebiztosították a helyüket a szívemben, ráadásnak meg még ott volt Wes és Jamie esküvőjének csábítása is. S legnagyobb boldogságomra a Good Boy beváltotta a hozzá fűzött reményeimet.
Ez a könyv nem csupán a Him duológia spinoff kötete, hanem egyben egy új sorozat, a Wags első része is. S micsoda remekbe szabott indulás ez kérem! Elképesztően szórakoztató volt, és tökéletesen ötvözte a humorost a vadítóan dögössel. Csoda-e, ha olyan nagyon élveztem?
Be kell vallanom, szerintem maga az alaptörténet nem volt kimondottan egyedi, de - és ez bizony egy hatalmas de - a főszereplőket fantasztikusnak találtam, a közöttük pattogó szikrák majd lángra kaptak, a könnyed szópárbajok pedig valami hihetetlen poénosak voltak. S biz' isten Blake az egyik legviccesebb főhős, akiről csak volt szerencsém olvasni. A belső monológjai egyenesen fergetegesek. Elismerem, elképesztő nagy arca van és a magabiztossága párját ritkítja. Időről időre kolosszális lükeségek hagyják el a száját és olykor kissé idegesítően képes viselkedni, viszont sokkal jobb ember, mint azt elsőre bárki is gondolná róla. Igazi bűbáj pofa, aki azzal, hogy olyan szenvedélyesen védelmezi a szeretteit, totál elrabolta a szívemet, ugyanakkor a játékosságával jókedvre derített. Jess szintén nagyszerű volt. Teljesen át tudtam érezni a bizonytalankodását abban, hogy mit szeretne igazából kezdeni az életével. Talán picit elveszettnek látszott és szétszórtnak, de mégis bátor és tüzes hősnőnek találtam. Kettejüket együtt pedig egyenesen imádtam. Tetszett, ahogyan Blake üldözőbe vette Jess-t, az, amilyen jól összepasszoltak, és mindenek felett élveztem a könnyed, játékos adok-kapok szóváltásaikat.
Szóval, tekintve hogy ez a kellemesen olvasmányos rom-com már csak magával a fejezet címeivel is mosolyra ingerelt, jó szívvel ajánlom mindenkinek.

✔ A sorozat következő része - Stay - júniusban fog megjelenni, s a hírek szerint Matt Eriksson történetét meséli majd el.

Kedvenc idézetek:
“My bank account is like a horror movie – I can’t check the balance without screaming.”
“Houston, we have uno problemo. No, not just uno problemo. We have… whatever the Spanish word is for disaster.”
“The best stuff always takes a while, right?”

Zenék a könyvben:


♥ Az e-arc példányt hálásan köszönöm a szerzőknek!
➤ My review on goodreads.