2013. október 19., szombat

Kihagyhatatlan e-ajánlatok

Aki imádja a jó regényeket, az talán csak az ingyen könyveket szereti még jobban. Nem igaz?
Mára minden angol nyelvű e-bookokat fogyasztó tudja jól, érdemes figyelni az amazon ajánlatait, mert időről-időre kincsekre lehet lelni. Ráadásul úgy tűnik, a szerzők is mind jobban ráéreznek arra, számukra is kifizetődő, ha néhanapján kedveskednek valami ingyenes olvasnivalóval a rajongóiknak.
Habár a blog facebook oldalán igyekszem azon nyomban megosztani, ha értesülök valamiről, úgy hiszem, az elmúlt időszakban akadt nem is egy olyan lehetőség, amit megérdemli, hogy itt is szót ejtsek róluk:

Néhány hónapja jelent meg idehaza Jennifer L. Armentrout első regénye, az Obszidián, amely a Lux sorozat első kötete. Aki olvasták a paranormális ifjúsági regényt, azokban minden bizonnyal felvetődött a kérdés, mi történhetett Dawson Blackkel és szerelmével. A Shadows című 165 oldalas előnovella erre ad magyarázatot, ráadásul az amazon jelenleg ingyen kínálja letöltésre.
A Kossuth Kiadó jóvoltából már idehaza is olvashatjuk Jennifer Ashley skótos történelmi romantikus regényeit. Nos, aki megkedvelte a Mackenzie fivéreket, azoknak vétek lenne kihagyni a Perfect Gift című, bő kétszáz oldalas novellát, amely jelenleg ingyenesen szerezhető be az amazonról.

Christina Dodd A sötétség örökösei sorozathoz írt epilógus gyanánt egy tizenegynéhány oldalas kis szösszenetet, a Wilder Family Halloween-t, amely előbb-utóbb ugyan a honlapjára is fel fog kerülni, de egyelőre még csak ingyenes letöltés formájában érhető el: amazon | smashword

Colleen Hoover neve azok számára csenghet ismerősen, akik figyelemmel kísérik a Könyvmolyképző tervezett megjelenéseit, amelyek között az írónő Hopeless című regénye is szerepel. Az azzal a kötettel induló sorozathoz készült egy 105 oldalas novella, amelyet a lelkes támogatásért cserébe ingyenesen elérhetővé tett a szerző. A Finding Cinderella állítólag akár önálló olvasmányként is megállja a helyét. Beszerezhető: amazon | itunes

A Heti csaj szerzője, Monica Murphy egy régóta a fiókjában rejtőző halloweeni new adult sztorit osztott meg a wattpaden. A Strange Behavior online elolvasható ITT.

Kit Rocha disztópiába ágyazott erotikus történetei régóta izgatják a fantáziámat, s lefogadom, ezzel vannak még így néhányan. Vasárnap éjfélig minden kíváncsiskodó előtt nyitva a lehetőség, hogy megismerje a sorozatot, ugyan is a Beyond Shame addig epub és/vagy mobi formátumban ingyenesen igényelhető. Hogy hogyan, arról részletes útmutató ITT található.

S ha már erotikát említettem, hagy hívjam fel a figyelmet arra, hogy Cherise Sinclair nagy sikerű BDSM sorozatának nyitó kötete, a Club Shadowlands, még mindig a 0 dolláros ajánlatok között szerepel, s mindössze egy kattintás innen hozzájutni.

 
back to top