Vendégblog - Exina olvasmányai - Beköszönő

Ahogy a gyakrabban ide látogatók megfigyelhették, több olvasás mániás molyocskát igyekeztem arra csábítani, hogy bemutatkozzon blogos platformon is. A mai vendégnek viszont ez már nem is újdonság, hiszen saját blogot vezet, igaz, mindezt angolul teszi. Exina kuckója ITT rejtőzik. Nem csak gyakori és élvezetes kritikái miatt érdemes ám ellátogatni hozzá, hanem mert soron lévő olvasmányából mindig bőven szolgál csemegézni való idézetekkel is. Remélem, hozzám is gyakran be fog köszönni, és ajánl valami izgalmasat!

Imádok olvasni! Kedvenc műfajaim a paranormális romantika, urban fantasy, és az erotikus románcok. Néha teszek apróbb kiruccanásokat a Young Adult, a jelenkori és a történelmi romantika világába.
A moly.hu-nak és természetesen általam nagyra tartott molyoknak köszönhetően az utóbbi években biztosabb kézzel nyúlok új olvasmányok felé, és a véleményem is karakteresebb a csak magam számára megfogalmazott, tetszett /nem tetszett kategóriáknál. Az olvasás élmény, és azt élményt megosztani öröm! A moly.hu-n nem csak jó társaságra, hanem barátokra is leltem.
Pár éve elkezdtem angolul olvasni, mivel jó néhány kedvenc sorozatomnak nem jelentek meg magyarul a további részei. Ezáltal kinyílt a világ! Most már az olvasmányaim 90%-a angol nyelvű, és remélem, hogy sokakat sikerül angol nyelven való olvasásra buzdítani.
Nagyon szeretek kézműveskedni, például rengeteg könyvjelzőt készítek! :)
Nagyon megtisztelő itt lenni Angi birodalmában. Bízom benne, hogy a jelenlétemmel valamiképpen viszonozhatom azt a rengeteg új könyvet és szerzőt, akiket általa ismertem meg. 

Angi

Angelika most, túl a negyedik x-en, immár több, mint húsz esztendeje nagy rajongója a mindig boldog véget érő történeteknek. 2010 januárja óta ír rövid beszámolókat az általa olvasott regények (egy részé)ről.