Vendégblogger - Egy Könyvmoly olvasónaplója - Beköszönő

Bár manapság rengeteg könyvszerető osztja meg olvasásélményeit blog formájában a világgal, ám akadnak kivételek. A moly.hu könyvtárában böngészgetve az értékelések között igazi gyöngyszemekre lehet bukkanni, mert biz nem csak pontokat osztogatnak a lelkesebbek, hanem gyakorta veszik a fáradságot, hogy megismertessenek másokat a könyvvel, hogy elmeséljék, nekik mit jelentet a történet, vagy éppen mit találtak a lapokon, amitől égnek meredt a hajuk.
Gondoltam egy merészet, és feltettem a nagy kérdést néhány olyan hölgynek, akik gondolatait jómagam mindig élvezettel olvasom, nem éreznének-e kedvet hozzá, hogy időnként egy-egy bejegyzés erejéig itt vendégeskedjenek nálam. Az első áldozati molyocska Gabriella666, aki Egy Könyvmoly olvasónaplója címmel fog jelentkezni, reméljük minél gyakrabban. Fogadjátok szeretettel!
 

28 éves, lélekben örök gyerek, feleség, és egy 2 éves gyönyörű kislány büszke anyukája vagyok.
Marketingben dolgozom és a legnagyobb hobbim az olvasás. Általában a paranormális romantika és az urban fantasy vonalon mozgok, de mostanában szemezek a sci-fi műfajával is. Számomra minden egyes könyv egy újabb utazás, egy újabb személyiség amibe kicsit beleköltözhetek és megpihenhetek a dolgos mindennapok alatt. Szeretek még összebújva filmet nézni, és a kislányommal játszani.
Kedvenc évszakom az ősz, imádok a takaró alatt kucorogni, teát szürcsölgetve és elmerülni egy olyan történetben, ami messzi tájakra repít és sok kalandot, romantikát ígér. Néha egy-egy ilyen "utazás" után ellenállhatatlan vágyat érzek, hogy kiírjam magamból az élményeim, észrevételeim. Ezeket szeretném megosztani, hátha így kedvet tudok csinálni másnak is az olvasáshoz, hogy minél többen belekóstolhassanak az általam imádott világokba.
Egy Könyvmoly vagyok és büszkén vállalom. :)

Angi

Angelika most, túl a negyedik x-en, immár több, mint húsz esztendeje nagy rajongója a mindig boldog véget érő történeteknek. 2010 januárja óta ír rövid beszámolókat az általa olvasott regények (egy részé)ről.