Azt csiripelik a madarak (24)

Innen onnan ez + az:
  • Larissa Ione közzétett honlapján két kiegészítő fejezetet az Eternity Embraced című novellájához. Kaden és Andrea történetének folytatása itt olvasható.
  • Sherrilyn Kenyon a március 22-én megjelenő Invincible első fejezetét tette elérhetővé mindenki számára honlapjának Nick krónikája sarkában. Valamint a facebook Chronicles of Nick lapján lehetett kérdezni az írónőtől. Egyenlőre még nem sikerült mindent átolvasnom. :D
  • Karen Marie Moning tudja, hogy rajongói nem kaphatnak eleget kedvenceikből. Előbb a Shadowsong lemez, majd a különböző sorozat ihlette pólók, bögrék, miegymások és most elkészült a Tündérkrónikák szereplőinek hivatalos twitter és facebook oldala is. Az összes link megtalálható itt. És ha már facebook: Ezt a részletet olvasva elgondolkodtam, vajon nem túl hamar tettem-e félre a sorozat folytatását... mert ez tyűha...
  • Nalini Singh a facebookon ismét. Hosszú kihagyás után újra gyakrabban ír az üzifalára. Gyorsan be is jelöltem, hátha közread majd pár érdekességet, mint például, hogy most Dimitriről ír éppen.
  • Gena Showalter rajongói oldalán két izgalmas hírt írt meg. Először is, a március végén megjelenő The Darkest Secret, Amun történetének teljes első fejezete elolvasható az Amazonon és a Barnes & Nobelen is. Valamint, befejezte Paris könyvének, The Darkest Seduction-nek durva kéziratát, s hamarosan nekilát a finomításnak. Az írónő úgy gondolja ez lesz az eddigi leghosszabb kötete, mert annyi minden elmondani való van, amit mindenképpen szeretne ebben a részben megosztani velünk. Azt hiszem, nem fogunk tiltakozni. ;)
  • A Pocket After Dark honlapon érdemes fél szemünket rajta tartani, mert Kresley Cole február 15-re ígérte, hogy válaszol sok kérdésre a Halhatatlanok sorozatának alakulásáról.
    Már csak pár nap van hátra Regin és Declan Chase sztorijának boltokba kerüléséig. A
    Borders Book Chatjén a megjelenés kapcsán született egy bejegyzés, amelyben nem csupán azt tudjuk meg, hogy a főhős nem visel alsóneműt, valamint hogy az írónő már egész biztosan Lotharie regényét fogja tálalni legközelebb nekünk, de Kresley azt is elárulta, mely jelenetet nem vette volna ki semmi pénzért ebből a kötetből.
    "A könyvben, Regin elmeséli Chasenek elmúlt életeinek részleteit. És egy jelenetben Chase megkérdi, hogyan fogja a jövőbeni énjének leírni a mostanit. Mire Regin letaglózó részletességgel elmeséli, hogyan érintenék, csókolnák egymást, míg egy olyan fegyelmezett katona, mint Declan elvesztené minden önkontrollját."
    Úgy tűnik, ismét számíthatunk pár forró pillanatra. :) Ó, és végre felkerült egy hosszabb részlet a
    hivatalos oldalra.
  • Jeanine Frost weblapján pedig a This Side of the Grave trailere jelent meg újdonságként.