2010. december 7., kedd

Megjelent, vigyük hírét!

A négy RITA díjjal kitüntetett Susan Elizabeth Phillips legutóbbi regénye már itthon is kapható!
Az írónő olykor bohókás, de hihetően viselkedő, s mindig szerethető karakterei közé újabb nevek iratkoznak fel, Georgie és Bram. A történet most is kiválóan megírt, humorral átszőtt szórakoztató romantikus mese... amúgy letehetetlenül Phillips-esen.

Fülszöveg:
Georgie Yorknak rossz napja van. Mi több, sorozatosan rossz napja van. Amerika egykori imádott gyereksztárjának látszólag minden összejött: sikeres karrier, vonzó férj, jó barátok. Szívdöglesztő férje, Lance azonban az ország-világ színe előtt elhagyja Hollywood legújabb irgalmas szamaritánusáért, a káprázatos színésznőért, Jade Gentryért. Egyik nap a sajtó rátámad Georgie-ra, hogy szembesítsék a hírrel, Jade terhes. Georgie nem tudja leplezni az elkeseredettségét. Könyörögni kezd egy távoli barátjának, Trevornak, hogy vegye feleségül egyetlen évre. Ám Trevor nem igazán szeretne élni a felkínált lehetőséggel. Georgie egykori filmbéli partnere, a kicsapongó Bramwell Shepard kihallgatja a beszélgetést, s ezt követően egyetlen lehetőséget sem hagy ki, hogy ugrassa Georgie-t. Bram, a hollywoodi fenegyerek sztárallűrjeivel tönkretette a saját karrierjét, gyakran néz a pohár fenekére, öntelt és nehéz kijönni vele. Georgie egészen Las Vegasig menekül előle. Ám micsoda véletlen! ott is összefutnak. Túl sokat isznak, és amikor másnap reggel felébrednek, kölcsönös megdöbbenésükre kiderül, hogy összeházasodtak. Georgie ráeszmél, hogy ez a saját malmára hajthatja a vizet, pláne ha sikerül meggyőznie a férfit hogy maradjanak házasok.
Smiley Mint ahogyan több más regény és sütemény esetében, úgy az ebben a kötetben emlegetett citromos édesség receptje is megtalálható a szerzőnő honlapjának egyik szegletében.


***JÁTÉK - Vidd hírét a megjelenésnek!***

Ha meg szeretnéd lepni magad a friss Susan Elizabeth Phillips kötettel, nincs más dolgod, mint vidd hírét a megjelenésnek. Számolj be róla a honlapodon vagy blogodon, írd meg a twitteren vagy a csiripen, esetleg tedd közzé a facebook falodon, hogy:
"Újabb szórakoztató Susan Elizabeth Phillips regény jelent meg a Victória Kiadó gondozásában. Egy biztos tipp a romantika szerelmeseinek."
Ha ez megvan, ne felejts el visszatérni ide, és nevedet, no meg a közzététel linkjét meghagyni a kommentek között, hogy december 18-án* Te lehess a szerencsés nyertes, aki a Victoria Kiadónak köszönhetően gazdagabb lesz ezzel a könyvvel.
Ha több helyen is közreadod, növelheted a nyerési esélyeidet!**

* A sorsoláson a december 17-e éjfélig beérkezett hozzászólások vesznek részt.** Maximum háromra. 1= facebook, 1= twitter vagy csirip, 1= blog vagy honlap.

 
back to top