Mit hozott a postás? (2)

Még júniusban váltottam jojó-channel pár emailt, amikor elújságolta, hogy míg én Elizabeth Hoyttól, addig ő Lara Adrientől szerzett be magának könyvjelzőket, no meg dedikált könyvmatricát. Köszönöm neki, hogy biztatott, tegyek én is próbát itt.

Ám mint telhetetlen méhecske, én nem értem be ennyivel. Amikor Lara megírta hírlevelében, hogy most először virtuális dedikálást tart, méghozzá a szeptember 28-i megjelenésű Taken by Midnight regényéhez kapcsolódóan, naná, hogy felvéstem a dátumot a naptáramba. Ám, mostani pechszériámhoz illően, nem ment zökkenőmentesen a megrendelés.
Július 30-án este tűkön ülve vártam a twittert figyelve, mikor süti el a szerzőnő a képzeletbeli startpisztolyt. Itteni idő szerint este tíz után lehetett megkezdeni a regisztrációt. Lelkesen kitöltöttem mindent, külön örülve, hogy emberi léptékű postaköltség mellett van minderre lehetőség. Szépen megadtam a hitelkártya adataimat, ahogy szokás, majd érkezett az üzenet: 'processing error'.

Mondanom sem kell, a hajam az égnek meredt, nem értettem, mi a gondja a banknak - máig sem, hiszen van fedezetem. Próba újra, eredmény ugyan az. Elkeseredésemben megírtam a problémát Lara twitterjére is. Nagyon rendes volt, szinte perceken belül visszaírt még ott, majd emailen is, hogy ha most nem is sikerül megoldani a dolgot, az akció végén vegyem fel a kapcsolatot vele, addig is, mivel nem csak nálam volt fennakadás, 'házi Gideonja, ismertebb nevén a férje' :D, ellenőrzi, nem náluk van-e a hiba oka.

Ám óriási szerencsémre van egy éjjeli bagoly barátnőm, aki azonnal a megmentésemre sietett. Tiginek hála nem maradtam le a várva várt dedikált példányról, hanem most már itt pihen a polcomon.

Köszönöm tigikém a vitathatatlanul egyik legszuperebb szülinapi ajándékot!



Aki megkukkantana pár képet a dedikálásról, az megteheti Lara Adrian facebook albumában.