Azt csiripelik a madarak (11)

Akadt némi rajongó kínzó hír mostanában:

  • Maggie Stiefvater a Lingerre szomjazó olvasók idegeit cincálja az ilyen képekkel:

  • A Twilight Saga rajongói izgalmi szintjét alaposan megemelte az Oprah műsor, amiben három új, természetesen nyúlfarknyi, jelenetet lehetett látni a hamarosan a mozikba kerülő Eclipse filmből.

  • S ha már vámpírokól szólunk: Meg Cabot nincs igazán oda értük, de mégis ügyesen használja fel őket a júniusra várható új felnőtt regényénél, az Insatiable-nél.
    Tartalom (saját amatőr fordításban):

    Meena Harper fiatal szappan opera író, aki látja, az emberek hogyan fognak meghalni. Az emiatt mindig kicsit kívülálló lány legnagyobb álma, hogy vezető író lehessen a sorozatnál. Ám az állást más kapja. Olyan, aki egy vámpír karaktert akar behozni a történetbe. Az események ilyentén fordulatától Meena kissé kiborulva egy furcsa denevér támadást is elszenved, ám a rejtélyes Lucien megmenti. A kapcsolatuk már kezdene virágba borulni, amikor Alaric, egy vadító vámpír vadász, tör be Meena lakására, hogy elmondja neki, az új kedvese a sötétség hercege. S már adva is van a vérpezsdítő szerelmi háromszög.
    Itt egy vicces trailer a könyvhöz.

    A könyv honlapja.
    Két elolvasható részletet és képernyő hátteret is találhatunk rajta.
  • Sherrilyn Kenyon nagyon közelgő megjelenésű regényének, az Infinitynek, az első fejezete meghallgatható ITT. (QuickTime bővítményt igényel.)
  • Az amerikai Éjszaka Háza (P.C. & Kristin Cast) sorozat honlapján nagy frissítés volt. Sok-sok letölthető extra került fel, érdemes ellátogatni IDE.
  • S végre egy hosszabb, igazi True Blood 3. évados trailer az HBO-tól: